De werken die het Agentschap Wegen en Verkeer sinds 19 maart uitvoert op de E34 vanaf Lille tot Turnhout in de richting van Nederland, zijn bijna afgerond. Enkel de signalisatie dient nog te worden opgebroken.

Om dat te kunnen doen moet het verkeer vandaag na de ochtendspits, vanaf 10u, tijdelijk over een rijstrook per richting. Vanaf 16u zijn er opnieuw twee rijstroken beschikbaar richting Nederland. De avondspits zal dus terug normaal kunnen verlopen. Vanaf 2u ?s vannacht zal ook het verkeer richting Antwerpen terug normaal kunnen verlopen. Deslechtste stukken van het betonnen wegdek, die zich voornamelijk op de rechterrijstrook richting Nederland bevonden, zijn aangepakt. Het nieuw gegoten beton is ondertussen uitgehard en dus kan er opnieuw verkeer over rijden. Het einde van de werken was voorzien op 23 april.
 
Grote werven 2012
Deze werf was één van de grote werven van 2012. Het Agentschap Wegen en Verkeer zet verschillende kanalen in om weggebruikers te informeren over deze werven. Op http://www.wegenenverkeer.be kunnen weggebruikers alle informatie terugvinden.